Ενημέρωση για τις μετατάξεις (21): Ολοκλήρωση διαδικασίας αποστολής Υπομνημάτων – Οργάνωση σύσκεψης με το Υπουργείο Εσωτερικών

21-02-2021

Συνάδελφοι,

Η διαδικασία υποβολής των εκατοντάδων αιτημάτων μας στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη μεταφορά μας στο δημόσιο προχωρά κανονικά, βαίνοντας προς ολοκλήρωση. Η μαζική συμμετοχή σας μέσα από την πρωτόγνωρη διαδικασία, που ακολουθήθηκε, έδωσε σημαντικό ομαδικό αποτέλεσμα.

Καταφέραμε όλοι εμείς, υπό τις παρούσες ειδικές συνθήκες των περιοριστικών μέτρων, να βρούμε τον τρόπο «να είμαστε στο Υπουργείο» και να αναδειχθεί το αίτημά μας.

Κι αυτό οφείλεται σε όλους εσάς. Σε εσάς που ακούσατε το κάλεσμά μας. Σε εσάς που η αναβίωση της ελπίδας έγινε μέσα σας ισχυρή θέληση και μετά έγινε η δύναμή μας.

Μια δύναμη που έγινε ήδη αισθητή και εμείς με τη σειρά μας θα τονίσουμε στις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν.

Στην κατεύθυνση αυτή και στα πλαίσια της συνεχούς επικοινωνίας που έχουμε με το Υπουργείο Εσωτερικών ως ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ενημερώσαμε ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας είμαστε έτοιμοι για τη σύσκεψη με τον Υπουργό, το επόμενο βήμα, όπου θα εκθέσουμε μαζί με τους νομικούς των συναδέλφων ενδελεχώς το όλο ζήτημα.

Επίσης, ενημερώσαμε τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ότι αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών θα είμαστε σε θέση να κάνουμε μία επί της ουσίας συνάντηση μαζί της, για να στηρίξει το δίκαιο και αμοιβαία ωφέλιμο αυτό αίτημα.

Συνάδελφοι, όσοι δεν αποστείλατε υπόμνημα και σας ενδιαφέρει αυτή η διεκδίκηση, κάντε το άμεσα.

Θα είμαστε σε επικοινωνία για κάθε βήμα και για όποια ενέργεια απαιτηθεί από την πλευρά σας.

Συνεχίζουμε… …

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τους πείσουμε όλους ότι οι πρώην εργαζόμενοι της ΑΤΕbankδικαιούνται τη «μεταφορά» στο χώρο για τον οποίο έδωσαν εξετάσεις και πέτυχαν…

 

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.