Ενημέρωση για τις μετατάξεις (18): Αριθμοί Πρωτοκόλλων των Υπομνημάτων στο Υπουργείο Εσωτερικών – Τηλεδιάσκεψη

05-02-2021

Συνάδελφοι!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρωτόγνωρη δυναμικότητα και ομαδικότητα που δείξαμε με την αποστολή του Υπομνήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών επέφεραν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Ήδη το Υπουργείο Εσωτερικών επικοινώνησε μαζί μας δηλώνοντάς μας επί λέξη ότι αναγνωρίζουν τη μαχητικότητα και τη συλλογική μας προσπάθεια μας και για το λόγο αυτό κάθε Παρασκευή θα μας στέλνουν μαζικά τους αριθμούς πρωτοκόλλων που θα καταχωρούνται ανά εβδομάδα, ξεκινώντας ήδη από σήμερα! Τέλος, δεν ξέχασαν να μας τονίσουν με θαυμασμό ότι καθημερινά λαμβάνουν νέα email με το σχετικό υπόμνημα από τους συναδέλφους!

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι ήδη μας έχει σταλεί από το Υπουργείο η πρώτη λίστα με τους πρώτους αριθμούς πρωτοκόλλων, τους οποίους για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε και για αυτό το λόγο επιλέξαμε τους παρακάτω τρόπους ενημέρωσης:

- Όσοι συμπληρώσατε τη Φόρμα (που συμπεριλάβαμε στην ανακοίνωσή μας Νο 17)

Θα ενημερωθείτε από εμάς στο τηλ ή email που μας δηλώσατε.

- Όσοι δεν επιθυμείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα

Σεβόμενοι πρώτοι εμείς τις επιλογές σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο ακόλουθο email για να λάβετε τον Α.Π. σας: info@dake-atebank.gr

 

Συνάδελφοι!

Το πρώτο μικρό αλλά θετικό αποτέλεσμα ήρθε!

Καταφέραμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο Υπουργείο Εσωτερικών και να ακουστεί η φωνή μας! Χαρακτηριστικό και αρκετά συγκινητικό για εμάς δεν ήταν μόνο η αναζήτηση της επαφής του ίδιου του Υπουργείου από τη μεριά του μαζί μας, αλλά όταν αντικρίσαμε τη λίστα των πρωτόκολλων που δίπλα σε αυτά έλεγαν τη φράση «ΜΕΤΑΤΑΞΗ του/της...ονοματεπώνυμο Συναδέλφου»…

Συνάδελφοι! Για εμάς ένα σύνθημα ηχεί στα αυτιά μας…

Αν όχι τώρα??...τότε πότε??

9 ολόκληρα χρόνια πέρασαν! 2012…2021… για να καταφέρουμε έστω και τώρα να συστρατευτούμε στον αγώνα της δίκαιης «μετάταξης» μας!

Για αυτό σας ζητούμε…...!! κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες που θέλουν να μας διαλύσουν… κλείστε τα μάτια σε όσα γράφονται για να μας σπιλώσουν ακόμη και από αυτά τα πρώτα δειλά βήματα της ομαδικότητας μας!

 

Τηλεδιάσκεψη

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω πολλών δικών σας αποριών και αναζητήσεων σε λίγες ημέρες θα λάβει χώρα η πρώτη τηλεδιάσκεψή μας μαζί σας, για να καταθέσει ο καθένας από εσάς τις δικές του απόψεις και ιδέες και να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις από εμάς για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας και εντός των ημερών θα ενημερωθείτε για την ημέρα, την ώρα και τον τρόπο!

Η δύναμη μας, εσείς!!

Συνεχίζουμε… …

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.