Ενημέρωση για τις μετατάξεις (16): Απαντήσεις σε ερωτήματα για το Υπόμνημα των Συναδέλφων προς το Υπουργείο Εσωτερικών...

29-01-2021

Συνάδελφοι,

Πλέον, είναι αποδεκτό από όλους πως η ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι η μόνη παράταξη που υποστηρίζει διαχρονικά και πραγματικά το αίτημα της «μετάταξης» ή απορρόφησης στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας.

Πλήθος ενεργειών και πρωτοβουλιών από τα στελέχη, όπως και από την επικεφαλής, της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αποδεικνύουν το ανωτέρω γεγονός, για το οποίο είστε ενήμεροι όλοι μέσω της πληθώρας των ανακοινώσεών μας.

Να σας ενημερώσουμε, όμως, για την τελευταία πρωτοβουλία της ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, την αποστολή Υπομνήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών, μία πρωτοβουλία για ένα ζήτημα που θα έπρεπε να είναι πρώτης προτεραιότητας και ύψιστης σημασίας για ένα σύλλογο, και ειδικότερα για την πλειοψηφούσα παράταξη ενός συλλόγου, όταν μάλιστα η πλειοψηφούσα παράταξη αρέσκεται να επικαλείται ότι εκπροσωπεί εργαζόμενους… 

 

Α) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ E-MAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Υπουργείο Εσωτερικών (29/01/2021) μας ενημέρωσαν –όπως όλοι μας περιμέναμε- ότι πλήθος υπομνημάτων έχει συγκεντρωθεί!!!

Η δυναμική της κίνησης έχει γίνει πλέον αισθητή και αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους συναδέλφους…

Συγχρόνως, μας ενημέρωσαν ότι λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν (και απορρίφθηκαν κάποια e-mails) δημιουργήθηκε, με εντολή του Υπουργού, και το ακόλουθο νέο e-mail προς εξυπηρέτησή μας, όπου θα μπορούμε όσοι δεν αποστείλαμε ακόμα υπόμνημα ή όσοι λαμβάνουμε e-mail απόρριψης, να στείλουμε το υπόμνημά μας:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Protokollo.ypourgou@ypes.gov.gr

Εξυπακούεται ότι οι αποστολές των Υπομνημάτων μπορούν να συνεχιστούν, αφού το χρονικό διάστημα που θέσαμε ήταν ενδεικτικό για την πρωτοβουλία της κίνησης και για τη δυναμική της κίνησης.

 

Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΤΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ

Επίσης, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου του αιτήματός τους, μπορούν να τηλεφωνούν από Δευτέρα 8/2 (με βάση τα όσα μας ανέφεραν από το Υπουργείο) στα τηλέφωνα 2131313531, 2131313535.

 

Γ) ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Τέλος, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν και στο πλαίσιο της καλύτερης πληροφόρησης για την επίτευξη ενός σκοπού που συνδέεται με το εργασιακό μέλλον, καλό θα είναι μας ενημερώσουν για την αποστολή του υπομνήματος.

Είναι αναγκαίο να υπάρχει εικόνα του αριθμού των ενδιαφερομένων, αφού η πρώτη ερώτηση, που τίθεται σε κάθε συνάντηση με τα πολιτικά στελέχη, είναι ο αριθμός των ενδιαφερομένων για «μετάταξη».

Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα ακόλουθα στο:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@dake-atebank.gr:

Έχετε Διοριστεί με ΑΣΕΠ ……………………………………..........................……

Έχετε Διοριστεί με διαγωνισμό –προ- ΑΣΕΠ ……………......................…………

Έχετε Διοριστεί με το ν.1648/1986 (όπως τροπ/κε με το ν. /1998} ή εμπίπτατε στις 27.7.2012 τις προϋποθέσεις του νόμου ……………..........................................
Έχετε αποχωρήσει με εθελουσία ή είστε εν ενεργεία και που (στην Πειραιώς ή στην Intrum) ………………………………………...........................……................
Έχετε συμμετάσχει σε δικαστική διεκδίκηση ………….....................…..........…..
Τυχόν παρατηρήσεις ….……………………………................………......……...


Συνάδελφοι,

Ο αγώνας για το δίκαιο αίτημα της μετάταξης συνεχίζεται…

Συστρατευτείτε μαζί μας για να γίνουμε ένα…

 

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΠροσφορές για πώληση ακινήτων αξίας €1 δισ. παίρνει η Πειραιώς     Σε φάση ωρίμανσης εισέρχεται σήμερα το μεγαλύτερο εγχείρημα πώλησης ακινήτων, που έχει...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.