Ενημέρωση για τις μετατάξεις (12): Οι ενέργειές μας σε πολιτικό επίπεδο συνεχίζονται...

18-01-2021

Συνάδελφοι,

Όπως όλοι είμαστε ενημερωμένοι πλήθος δημοσιευμάτων (05/01/2021) αναφέρονται στην κρατικοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς. Πλέον, ο έλεγχος της Τράπεζας περνά στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας όπου κατέχει πλέον το 61,3% (από το 26,4%) του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως η ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΡΓΙΑ είναι η μόνη παράταξη που υποστηρίζει πραγματικά το αίτημα της «μετάταξης» ή απορρόφησης στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας.


Εξαιτίας της κρατικοποίησης της Τράπεζας Πειραιώς, κρίνουμε ιδιαίτερα εύφορο το έδαφος για την συνέχεια των συναντήσεων τόσο στα αρμόδια Υπουργεία όσο και με ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης για το δίκαιο θέμα των μετατάξεων μας στο δημόσιο. Επίσης, κρίνουμε εύφορο το έδαφος για την αύξηση της πίεσης προς την Κυβέρνηση για το ανωτέρω θέμα.

Προκειμένου λοιπόν να ασκηθούν επιπλέον πιέσεις, κατά τις προγραμματισμένες συναντήσεις της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε επικοινωνήσει με τα Δικηγορικά Γραφεία που οι συνάδελφοι έχουν επιλέξει για την εκπροσώπηση τους στο θέμα των μετατάξεων, για να μας συντάξουν σχετικό υπόμνημα υπό τις νέες συνθήκες.

Το αίτημα-υπόμνημα, όπου θα αναλύεται εκ νέου το ζήτημα της μετάταξης μας, έχει κατατεθεί σήμερα από την παράταξή μας στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα. Κρίνουμε, όμως, πρόσφορο να σταλεί και από τον κάθε ενδιαφερόμενο-συνάδελφο προσωπικά στα αρμόδια υπουργεία.

Για το παραπάνω θέμα, θα λάβετε αναλυτικό email από την ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εντός των επόμενων ημερών.

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.