Το Υπόλοιπο των Αποζημιώσεων Απόλυσης των υπαλλήλων της ATEbank και η ΔΗΣΥΕ που Διασκεδάζει….

22-09-2020

Α) ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Όπως όλοι γνωρίζουμε το ζήτημα των αποζημιώσεων απόλυσης των υπαλλήλων της ATEbank είναι διαχρονικά κορυφαίο ζήτημα για την παράταξη της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Επομένως, η παράταξή μας συστηματικά το διατηρεί στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να υπάρξει η πλήρης ικανοποίησης του και να αποδοθούν όλα όσα δικαιούνται οι συνάδελφοι μας.

Αποκορύφωμα των ενεργειών μας υπήρξε η επικοινωνία τη Δευτέρα 21.9.2020 με τον Υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα, όπου μας ζητήθηκαν διευκρινιστικά στοιχεία και όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να διερευνηθούν και να αναδειχθούν οι τρόποι επίλυσης του ζητήματος.

Μετά τη συνάντηση στις 7.3.2020 των εκπροσώπων μας της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και της ΔΑΚΕ Τ.Τ. με τον Υπουργό κ. Χ. Σταϊκούρα, και το πλήθος των επικοινωνιών που ακολούθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, το θέμα βρίσκεται ψηλά στην υπουργική ατζέντα.

Φυσικά, το μοναδικό ζητούμενο ως ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι η πλήρης επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος….

Β) ΟΤΑΝ Η ΔΗΣΥΕ ΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ… ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΡΩΤΗ…

Χαιρόμαστε βεβαίως που ο Πρόεδρος του συλλόγου ταυτίζεται με τις πρωτοβουλίες της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, όπως αποδεικνύεται από την ανακοίνωση του ΣΕΤΑΠ δηλαδή της ΔΗΣΥΕ για το θέμα της αποζημίωσης.

Με μεγάλη χαρά ως ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είδαμε την οικειοποίηση της τελευταίας επικοινωνίας που είχαμε ως ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον Υπουργό Οικονομικών, όταν η ΔΗΣΥΕ έσπευσε να οικειοποιηθεί μια ακόμα εποικοδομητική πρωτοβουλία μας και να ζητάει κάτι δήθεν συναντήσεις και ότι τάχα προσπαθεί για το συμφέρον των συναδέλφων.

Φυσικά, εάν ασχολούνταν πραγματικά με το θέμα, θα ήξεραν ότι λόγω της πανδημίας ο Υπουργός πλέον ΔΕΝ κάνει συναντήσεις...

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που είμαστε έκπληκτοι με τις δήθεν προσπάθειες της ΔΗΣΥΕ, που τάχα προσπαθεί για τα ζητήματα των συναδέλφων…

Όλοι θυμόμαστε τα μηνύματα του Προέδρου (μέσω viber) σε ομάδα συναδέλφων για δήθεν συναντήσεις με Υπουργό, όταν ο Υπουργός ήταν σε προγραμματισμένη επίσκεψη εκτός Αθηνών…

Επίσης, όλοι θυμόμαστε τη συνάντηση - φιάσκο που υπήρξε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου με την ομογάλακτή του Υπουργό Δ. Ανασυγκρότησης κα Ξενογιαννακοπούλου για το αίτημα της μετάταξης στο δημόσιο – λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές…

Βέβαια, εάν ήταν για κοπές πίτας, σαμπάνιες, φωτογραφίες και για χορούς η ΔΗΣΥΕ θα ήταν ήδη πρώτη…

Γ) Συνάδελφοι,

Θεωρούμε ότι στο κρίσιμο ζήτημα των αποζημιώσεων απόλυσης δεν χωρούν ανοργάνωτοι χειρισμοί, ούτε επικοινωνιακοί τακτικισμοί.

Ως ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, και ενώ υπάρχει η παράνομη πρακτική αποκλεισμών από τη ΔΗΣΥΕ, με ευθύνη του επικεφαλής της ΔΗΣΥΕ, να επέμβει στο αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών και να «υφαρπάξει» τις ψήφους των συναδέλφων, που εμπιστεύτηκαν την παράταξη της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μέσω της εκλογικής διαδικασίας, κατά τη συγκρότηση του προεδρείου του ΣΕΤΑΠ,

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ…

Σύντομα θα επανέλθουμε με νεότερα…

 

Υ.Σ.

Ας θυμηθούμε τη δήθεν συνάντηση με Υπουργό…

(http://www.dake-atebank.gr/τα-νέα-μας/5084-ενημέρωση-για-τις-μετατάξεις-–-απαντήσεις-σε-ερωτήματα-7-–-ο-ανύπαρκτος-πρόεδρος-και-επικεφαλής-της-δησυε-και-τα-μηνύματά-του-σε-ομάδα-στο-viber….html)

Όπως και τη συνάντηση με την Υπουργό…

(http://www.dake-atebank.gr/τα-νέα-μας/5017-ενημέρωση-για-τις-μετατάξεις-–-απαντήσεις-σε-ερωτήματα-4-–-όταν-η-υποτίμηση-προς-τους-συναδέλφους-συνεχίζεται-και-συναντάει-την-ηγεσία-ενός-ιστορικού-συλλόγου…ντροπή-ντροπή.html)

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.