Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Τ. Πρόνοιας

14-07-2020

Συνάδελφοι,

Το Σάββατο 18/7 και ώρα 11.00 πμ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Τ. Πρόνοιας (Εφάπαξ) στη Θεσσαλονίκη.


Η παράταξή μας, που έχει την Προεδρία στο Ταμείο Πρόνοιας, σας καλεί όλους να παρευρεθείτε λόγω των πολύ σοβαρών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως δικαιώματα μελών, υλοποίηση αποφάσεων ΔΣ και ΓΣ, λήψη αποφάσεων (για να δείτε την πρόσκληση της ΓΣ πατήστε εδώ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ταμείου, θα καταβληθούν όδοιπορικά έξοδα μετακίνησης με δημόσιο μεταφορικό μέσο, αεροπορικού εισιτηρίου για απομακρυσμένες περιοχές και νησιά, μετακίνησης με ΙΧ:0,25€/χλμ για μετακίνηση 1 ατόμου ή 0,30€/χλμ για μετακίνηση 2 ατόμων, για διαμονή έως 2 διανυκτερεύσεις 140€ (για να δείτε αναλυτικά πατήστε εδώ).

Συνάδελφοι, το Ταμείο βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται καθημερινά από τη σημερινή Διοίκηση είναι πολύ μεγάλα και πρέπει να ενημερωθείτε για τις ενέργειες που γίνονται συνεχώς και θα γίνουν. Επομένως, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.