Αίτημα της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης για τη στελέχωση της Αναπτυξιακής Τράπεζας με το προσωπικό της πρώην ΑΤΕ

14-05-2020

Συνάδελφοι,

Με βάση την εξαγγελθείσα πρόθεση της Κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδη για τη στήριξη της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, ειδικά μετά την κρίση του κορωνοϊού, μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας, η παράταξή μας απέστειλε γραπτό αίτημα και υπόμνημα για τη στελέχωση της Αναπτυξιακής Τράπεζας με το εξειδικευμένο προσωπικό της πρώην ΑΤΕ. Αναμένεται η συνάντηση για να παρουσιάσουμε αναλυτικά τις θέσεις και τα επιχειρήματά μας, για την οποία θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής…

***

ΔΑΚΕ ΑΤΕ-Ομίλου Πειραιώς

Οδός Αμερικής 10 - 106 71 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210-3622646, 6973439733

www.dake-atebank.gr

Αθήνα, 11/05/2020


ΠΡΟΣ

κ. Άδωνη Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Νίκης 5-7, Αθήνα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

1. κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, Υπουργό Εσωτερικών

2. κ. Ιωάννη Βρούτση, Υπουργό Εργασίας

3. κ. Χ. Σταϊκούρα, Υπουργό Οικονομικών

4. Γραφείο Πρωθυπουργού

 

ΘΕΜΑ: Στελέχωση Αναπτυξιακής Τράπεζας

με πρώην εργαζόμενους της Αγροτικής Τράπεζας

Κύριε Υπουργέ,

Σας γνωστοποιούμε αίτημα των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας -μέσω διαγωνισμών ΑΣΕΠ- που αφορά τη στελέχωση της Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Πρόκειται για ένα αίτημα καθόλα δίκαιο, καθώς μετά τη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία εντασσόταν αναμφισβήτητα στον [ευρύτερο] δημόσιο τομέα, υπεστήκαμε απώλεια όλων των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Έτι περαιτέρω, δεν μας δόθηκε ποτέ, αν και ανήκαμε στην κατηγορία εργαζομένων ΑΤΕ-επιτυχόντων ΑΣΕΠ, το δικαίωμα σε μετάταξη/μεταφορά της θέσης μας στο δημόσιο τομέα μέσω μιας αντικειμενικής διοικητικής διαδικασίας, ως αντίθετα συνέβη και συμβαίνει διαχρονικά σε πάμπολλες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Επειδή γνωρίζουμε την πρόθεση της Κυβέρνησης και ειδικότερα τη δική σας για στελέχωση της Αναπτυξιακής Τράπεζας με εξειδικευμένο προσωπικό, στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, παρακαλούμε για άμεση συνάντηση μαζί σας για την έκθεση του όλου ζητήματος και την αποκατάσταση μιας αδικίας, που εκκρεμεί εδώ και χρόνια.

Συν/να: ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΑΣ


Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος               Η Γ. Γραμματέας

     ΗΡΩ ΦΙΛΗ               ΜΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Οι Διοικητικοί Σύμβουλοι

ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ       ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.