Δελτίο τύπου από τη συνάντησή μας με το Γ. Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών για τη μεταφορά μας στο δημόσιο

28-01-2020

Συνάδελφοι, τα κάτωθι αναφερόμενα αποτελούν κοινά συμπεράσματα τα οποία έχουν τη σύμφωνη γνώμη και του κου Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να έχετε πλήρη και επίσημη ενημέρωση.

 

Δελτίο τύπου
 

Την Πέμπτη 23.01.2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη, των πρώην εργαζομένων της ATEbank Φίλη Ηρώ, Θεοδωράκη Μαίρη, Βαρβιτσιώτη Πέτρο και του Νομικού Συμβούλου Κολλύρη Ηλία για το πάγιο αίτημα μεγάλου αριθμού των πρώην εργαζομένων της ATEbank της μετακίνησής τους στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο συναντήσεων και των προσπαθειών για την αποκατάσταση της αδικίας που έχουν βιώσει οι πρώην εργαζόμενοι της ATEbankκαι που όπως ειπώθηκε στον Γενικό Γραμματέα αποτελούν την μοναδική κοινωνική ομάδα που δεν τους δόθηκε ποτέ η δυνατότητα επιλογής μεταξύ μετάβασης στον ευρύτερο δημόσιο Τομέα ή συνέχισης της υπαλληλικής τους ιδιότητας στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Γενικός Γραμματέας αφού ενημερώθηκε για το θέμα, μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις δυσκολίες διευθέτησης του και μας διαβεβαίωσε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν.

Επίσης, θα συνεχιστούν οι επαφές τόσο σε επίπεδο Υπουργείου Οικονομικών όσο και με το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο όποιο το θέμα είναι ήδη επαρκώς γνωστό.


Πλέον αναμένουμε την υλοποίηση της - από επίσημα χείλη -  εκφρασθείσας κατ αρχήν θετικής προσέγγισης του ζητήματος μας προς το σκοπό της επίλυσης στα πλαίσια των τεχνικών μέσων - λύσεων, που μέσω του νομικού μας σύμβουλου έχουμε προσφέρει.

 

 

 

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.