ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΑΚΕ: Δύο μεγάλα «ευχαριστώ» και η δέσμευση προς τους συναδέλφους

19-06-2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τη χθεσινή ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων κατά τις εκλογές του ΣΕΤΑΠ, η κατανομή των αποτελεσμάτων έχει ως εξής:

Σε σύνολο 2.141 έγκυρων ψηφοδελτίων:
ΔΗΣΥΕ 53,6%
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 26,9%
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 9,5%
ΑΓ. ΜΕΤΩΠΟ 7,3%
ΑΓ. ΚΙΝΗΣΗ 2,5%

Η παράταξή μας για άλλη μια φορά πήρε εντολή σε θέση συνδιαμορφωτή, ως δεύτερη στη σειρά, του έργου του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποψηφίους μας για τον καλό αγώνα που έδωσαν, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύθηκαν και στήριξαν τις θέσεις μας. Αποτελούν για εμάς καθήκον αλλά και υπόσχεση να ανταποκριθούμε πλήρως. Ο αγώνας μας εξάλλου, όπως έχουμε δείξει πάντοτε στο παρελθόν, δεν τελειώνει στις εκλογές.

Οι τρέχουσες εξελίξεις, τόσο οι πολιτικές και, κυρίως, αυτές που αφορούν τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα, αναμένονται ραγδαίες. Κάποιες από αυτές έχουν ήδη αποδειχθεί δυσάρεστες και ανησυχητικές. Κατά συνέπεια, η ευθύνη μας αποβαίνει ακόμα μεγαλύτερη. Η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας είναι ύψιστη υποχρέωσή μας. Σ’ αυτό το σκοπό αφιερωθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, με αυτή την κεντρική θέση ζητήσαμε την ψήφο σας, αρνούμενοι να μπούμε στη λογική των κούφιων υποσχέσεων και της εκλογικής ψευδολογίας.

Συγχαίρουμε την παράταξη της ΔΗΣΥΕ για τη νίκη της, καθώς και τις άλλες παρατάξεις για την εξασφάλιση εκπροσώπων στο ΔΣ του ΣΕΤΑΠ. Όμως, δεν είναι ο καιρός για ανούσια πανηγύρια και αλαζονικές θριαμβολογίες για κανέναν από μας. Οι εξελίξεις τρέχουν. Στον αγώνα που μας περιμένει, η παράταξή μας θα σταθεί στο ύψος της, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις αποφάσεις του νέου Προεδρείου υπό την προυπόθεση ότι θα στοχεύουν στη διασφάλιση του, κατά το δυνατόν, καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζομένους – συναδέλφους μας.

Η ευόδωση των σκοπών αυτών απαιτεί συνεργασία και η παράταξή μας έχει αποδείξει ότι διαθέτει και τη θέληση και τη φρόνηση να την παρέχει, καθώς υπήρξαμε πάντα υπέρμαχοι της διασφάλισης προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Όπου, όμως τα συμφέροντα των συναδέλφων μας θα κινδυνεύσουν, η παράταξή μας θα σταθεί απέναντι, ακόμα και μόνη της αν χρειαστεί.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στους αγώνες και τις διεκδικήσεις, η δύναμη βρίσκεται στην ενότητα, αλλά και στην πολυφωνία. Η παράταξή μας θα είναι πάντα μπροστά σε κάθε νόμιμη και δυναμική διεκδίκηση για το καλό όλων των συναδέλφων μας.

Ευχόμαστε καλή θητεία και επιτυχημένο έργο στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

 

 

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.