Η νέα ΗΓΕΣΙΑ της ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

 

Την περασμένη Παρασκευή 10/2 μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ του ΣΕΤΑΠ, η παράταξή μας είχε τη χαρά να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτας της για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Παράλληλα όμως με την αλλαγή της χρονιάς, στην παράταξή μας υπήρξε και μια αλλαγή σελίδας, ως αποτέλεσμα της αποχώρησης, λόγω συνταξιοδότησης, του αγαπητού συναδέλφου Γρηγόρη Σαμπάνη.

Με το κλείσιμο του κύκλου προεδρίας Σαμπάνη, ένας νέος άλλος κύκλος ανοίγει για την παράταξη, η οποία παρά τις αλλαγές των προσώπων θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με συνέπεια τους συναδέλφους, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις, όπως εξάλλου έπραττε μέχρι σήμερα.

Στα πλαίσια λοιπόν του νέου ξεκινήματος, η παράταξή μας προχώρησε σε ανανέωση και αναδιοργάνωση του συντονιστικού της οργάνου. Η νέα συντονιστική επιτροπή αποτελείται, πλέον στο σύνολό της, από νέους συνδικαλιστές, που έχουν αναδειχθεί από τις πρόσφατες εκλογές. Αποτελεί ένα κράμα ανανεωτικού αέρα και σίγουρων βημάτων.

Πιστεύουμε ότι με φρέσκιες ιδέες, αξιοποιώντας την πείρα των παλαιότερων συναδέλφων, τη διάθεση και την εργατικότητά μας, θα μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα και νέα προοπτική για το μέλλον όλων μας. 

 

Τα μέλη της νέας 9μελούς Συντονιστικής Επιτροπής είναι τα εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηρώ Φίλη

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνης Χειμώνας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: Κική Μουσιώνη, Γιάννης Γκριζώτης

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βασιλική Μελέτη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: Πέτρος Βαρβιτσιώτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: Θάνος Πεχλιβανίδης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΥΠΟΥ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Βασιλική Μελέτη, Πέτρος Βαρβιτσιώτης, Θάνος Πεχλιβανίδης, Αντώνης Πανηγύρης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Μπέτυ Μπάστα, Θάνος Πεχλιβανίδης

 

Γενικοί Σύμβουλοι:

ΑΤΤΙΚΗ: Δημήτρης Πατσούρος, Τριάδα Ιερεμία, Βούλα Βαμβαρέκου

ΘΡΑΚΗ & ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Περσεφόνη Παπαγεωργαντή

ΚΕΝΤΡΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βασίλης Σιβρής, Χρυσούλα Συπιδια

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Δημήτρης Μαλλιώρας, Βασίλης Κούκος

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ: Εύη Κάντζου

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ: Αντώνης Ζαχαρής

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ΠΟΡΟΣ: Θεόδωρος Ηλιόπουλος

ΚΡΗΤΗ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ: Παναγιώτης Στρίκος

 

Μήνυμα από τη νέα Πρόεδρο

Συνάδελφοι, η εκλογή μου ως Προέδρου στην παράταξή μας, προϊόν της διαρκούς εμπιστοσύνης και της πολύχρονης στήριξης των συναδέλφων, αποτελεί για μένα τιμή. Τιμή, όμως, που συνοδεύεται κι από αίσθημα ευθύνης για την ανάληψη αυτής της θέσης σε τόσο χαλεπούς καιρούς.

Η εντολή όλων είναι ξεκάθαρη: ενωμένοι να προχωρήσουμε στη δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση, ώστε να γίνουμε η παράταξη που θα δρομολογεί τις εξελίξεις και την ενοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος στον όμιλο Πειραιώς.

Πιστεύω ότι με τη βοήθεια τόσο όλων των εν ενεργεία και συνταξιούχων συνεργατών της παράταξης, όσο και όλων των συναδέλφων, μπορούμε να προσφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα με αγάπη, δύναμη, αλληλεγγύη.

Για το λόγο αυτό, καλώ με ειλικρίνεια, ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς, όλα τα παλαιότερα στελέχη της παράταξης με την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτουν, τα σημερινά στελέχη, αλλά και όλους τους συναδέλφους, να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια. 

Ειδικότερα, καλώ δίπλα μας τον τ. Πρόεδρο της παράταξης, Γρηγόρη Σαμπάνη, με τον οποίο βαδίσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια και κυρίως τις πάρα πολύ δύσκολες και επώδυνες στιγμές διάλυσης της ΑΤΕ. Είναι πάντα δύσκολο να αποχωρίζεσαι στενούς συνεργάτες, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για καλούς φίλους, που πρόσφεραν όχι μόνο στην παράταξη αλλά και στο σύλλογο όλα τα χρόνια, και που ήταν κοντά στον κάθε συνάδελφο που χρειαζόταν βοήθεια. Θεωρώ ότι η περίπτωση αυτή θα αποτελεί εξαίρεση και ότι ο αγαπητός Γρηγόρης θα συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά κοντά μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, οι δύσκολες μέρες είναι ακόμα μπροστά μας. Αλλά, αν διδάχτηκα κάτι σ΄ όλα τα χρόνια της συνδικαλιστικής μου πορείας είναι ότι οι επιλογές μας καθορίζουν την τελική μας μοίρα.

Κι εμείς έχουμε επιλέξει να αγωνιστούμε!

 

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΠροσφορές για πώληση ακινήτων αξίας €1 δισ. παίρνει η Πειραιώς     Σε φάση ωρίμανσης εισέρχεται σήμερα το μεγαλύτερο εγχείρημα πώλησης ακινήτων, που έχει...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.